Apps-madeingermany.de Forum

Welcome to my support forum

You are not logged in.

#1 2014-11-17 09:31:03

lyrs
Member
Registered: 2014-11-12
Posts: 13

dynamic addition of checkpoints in routes

Hi!
if possible, please add the ability to add new waypoints when already in flight.
at that moment, if you are already flying and add new points in route, the program does not see them.

Last edited by lyrs (2014-11-17 09:39:34)

Offline

#2 2014-11-17 17:28:43

Appsmadeingermany
Administrator
Registered: 2014-10-26
Posts: 256

Re: dynamic addition of checkpoints in routes

Hello,
i am trying to implement a function to edit existing routes. Maybe i can offer in flight editing but i'm not completly sure if that is possible.
I will do some testing and let you know if i will implement that.
Thanks

Offline

#3 2014-11-18 10:07:12

lyrs
Member
Registered: 2014-11-12
Posts: 13

Re: dynamic addition of checkpoints in routes

ok. it wiil be great. thx

Offline

#4 2016-07-01 12:33:16

DiVersant
Member
Registered: 2016-07-01
Posts: 2

Re: dynamic addition of checkpoints in routes

Please, add also a possibility to change route speed on fly. Or, maybe, a possibility to set different speeds between route parts.

Offline

#5 2016-08-30 18:56:27

Lakritze
Member
Registered: 2016-08-30
Posts: 3

Re: dynamic addition of checkpoints in routes

or something like start stop simulation, so you start with 0kmh and go slowly up to 50kmh for example

Offline

Board footer

Powered by FluxBB