Apps-madeingermany.de Forum

Welcome to my support forum

You are not logged in.

#1 2016-06-28 04:22:46

MrNopants
Member
Registered: 2016-06-28
Posts: 5

Not working on galaxy s7 edge properly

Hii there Dev! First of all I wanna say thank you very much for this wonderful app you have made for us!... So the issue that I'm having is that for some reason it's not working properly on my galaxy s7 edge (duos international if it helps)  my phone is rooted I placed it on system/privapp.. But its flagging /terminating all my in*ress acts.. I had no issues (still don't have issues) on my galaxy Note 4..  So I'm wondering is it a Marshmallow thing??  I tried other Roms just for the hell of it.  And still got flagged immediately.  Can't wrap my head around it.  Just seeing if you can shed some light.  Thanks!

Offline

#2 2016-06-28 11:31:23

MrNopants
Member
Registered: 2016-06-28
Posts: 5

Re: Not working on galaxy s7 edge properly

Still working perfectly on my note 4 running 5.1.1 though.  What phone and Android version are you using?

Offline

#3 2016-06-28 11:43:40

MrNopants
Member
Registered: 2016-06-28
Posts: 5

Re: Not working on galaxy s7 edge properly

Although I have been tethering to it.  I wonder if that has something to do with it

Offline

#4 2016-06-28 18:00:39

MrNopants
Member
Registered: 2016-06-28
Posts: 5

Re: Not working on galaxy s7 edge properly

Yea you definitely got told on.  I play the same(well used too) I don't play anymore just wanted to test and make sure the app was still working properly.  But I've made quite a few lv8 accts  with this app.  And made my own lv8 portals.. Do you tether to your s3 or use it as your main phone?  I think it's crashing because between this app and in*ress  it takes alot of resource.  Slows my note 4 sometimes.  No problem on this s7 though wink

Offline

#5 2016-06-28 23:04:16

gpsing
Member
Registered: 2016-06-18
Posts: 10

Re: Not working on galaxy s7 edge properly

My guess is they're using cell tower data now to verify location. On my phone that has GPS, it gets flagged. On my iPad that is only using my wireless with no gps chip, nothing gets flagged.

Offline

#6 2016-06-28 23:51:54

MrNopants
Member
Registered: 2016-06-28
Posts: 5

Re: Not working on galaxy s7 edge properly

How are you using your iPad??  Is it jailbroken?

Offline

#7 2016-06-29 04:25:38

gpsing
Member
Registered: 2016-06-18
Posts: 10

Re: Not working on galaxy s7 edge properly

yes, jailbroken, iOS7 iPad 2

Offline

#8 2016-07-16 20:16:13

Appsmadeingermany
Administrator
Registered: 2014-10-26
Posts: 256

Re: Not working on galaxy s7 edge properly

Yeah gpsing could have been right - gsm looks like the problem. Newest xposed module fakes that now.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB