Apps-madeingermany.de Forum

Welcome to my support forum

You are not logged in.

#1 2016-07-11 12:05:38

Sno0t
Member
Registered: 2016-07-11
Posts: 8

Import not working (maybe)

Hello there,
Thank you for this awesome app.
It works quite nice, even though some tweaks would be great (But that is another story).

I've tested exporting and importing data and it works to a certain point.

Exporting my positions and routes and importing them back in works great.
Importing points works great as well.
Importing self created routes doesn't work...
I've created a route looking like this:
r,MYROUTE,[11.07756300000:50.17157200000:0;11.07905100000:50.16995000000:0;11.07996200000:50.17062300000:0]
which looks pretty much like the exported route (except the coords).

The difference to the posted example in the FAQ section is that we have a third value (':0' in my case) and I don't know what thsi could possibly mean.
On my exported route this was 2000 several times, but mostly 0 too...
I found no explanation for this number...

Strange thing is, when having a file like

(ofc 'coord' would be real coordinates)
p,POINT1,[coord;coord]
p,POINT2,[coord;coord]
r,ROUTE,[coords]

The points get imported fine, only the route doesn't work.
What am I missing?

Any help is pretty much appreciated.
Thanks in advance.

Kind regards,
Sno0t

Offline

#2 2016-07-12 02:38:18

Appsmadeingermany
Administrator
Registered: 2014-10-26
Posts: 256

Re: Import not working (maybe)

Hello Sno0t,

the third value is the delay time (ms) per route point. I forgot to edit it into the tutorial... sorry smile

11.07756300000:50.17157200000:1000

would mean: stay for one second at this point, before going on with the next one.

Offline

#3 2016-07-12 09:41:08

Sno0t
Member
Registered: 2016-07-11
Posts: 8

Re: Import not working (maybe)

Ahhh okay,
now the last one makes sense (Y)
However, I'm still unable to import my route.
Are there any other things that I have to consider during a (manual) .txt creation?
e.g. no returns or line breaks,
no whitespaces
Route length
Routename length
Point name length
or something like that?

Could you pinpoint me to the right direction?
This route simply won't import on my device:
r,MYROUTE,[11.07756300000:50.17157200000:0;11.07905100000:50.16995000000:0;11.07996200000:50.17062300000:0]

I don't know what I'm missing ^^"

Thanks in advance smile

Edit:
Is there a reason why the coordinates accuracy differs depending on their timeout? Every coordinate that has without a timeout has an accuracy of %$.5f, however, when having a timeout (e.g.200ms) the have an accuracy of %$.11f
(eg. 11.12345 & 11.12345678901)

I am just trying to create routes manually in a text editor, but somehow I can't figure out where exactly my routes have flaws...

Last edited by Sno0t (2016-07-12 10:44:59)

Offline

#4 2016-07-12 18:22:41

Appsmadeingermany
Administrator
Registered: 2014-10-26
Posts: 256

Re: Import not working (maybe)

Can you try to exchange lat and long? Depending on the app version you got [lat:long:delay] can be the new default. Btw i'm able to import your route (it's just somewhere in somalia big_smile )

Offline

#5 2016-07-13 05:54:26

Sno0t
Member
Registered: 2016-07-11
Posts: 8

Re: Import not working (maybe)

I am about to cry and burst out...
The problem was google drive...
I saved the txt on google drive, and downloaded them onto my phone....and it would simply not import the routes....when transferring the file directly onto the phone it suddenly worked....this is reaaaaally strange...
Thank you for your help and this great app smile

Offline

Board footer

Powered by FluxBB